Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Picknicktafel in brand gestoken Kapelle

Toegevoegd: 03-12-2016, 09.33 uur
De blusploeg van Kapelle heeft de brand geblust.
De blusploeg van Kapelle heeft de brand geblust.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Onbekenden hebben vrijdagavond in Kapelle een houten picknicktafel in brand gestoken.


Het brandje woedde bij het Spoorpad en werd rond 21.25 uur ontdekt. De brandweer van Kapelle is ingezet om de vlammen te doven. Na de inzet van een straal hoge druk was de brand snel uit.

Het schadebedrag is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (4-12-2016 om 13:53)
Nou, volgens burgemeester Stapelkamp is er in Kapelle geen vandalisme. Misschien is het tijd , dat hij HV zeeland leest!
Kapellenaar (3-12-2016 om 21:01)
De mensen die in de kerk zitten doen idd ook zonden, maar vraag me af hoe je die link heb gelegd tussen deze zinloze vernieling en kerkmensen. Zou voor jou ook misschien wel eens goed zijn om een kerk aan de binnenkant te bekijken op zondag!
kapelle (3-12-2016 om 17:20)
er is op vrijdagavond altijd een groep jongeren op pad die het niet zo nauw nemen met regelgeving. Vuurwerk afsteken, brandjes stichten, vernielingen aanrichten en ga zo maar verder. Dit is trouwens van hetzelfde soort mensen die op zondag vroom naar de kerk gaan om waarschijnlijk hun zonden te overdenken of te bedenken wat we komende vrijdag nog eens zullen gaan vernielen. Hoe vromer de mensen .................
A58 (3-12-2016 om 10:00)
Ik snap diegene die dit doen nooit helemaal. Worden die misschien s' ochtends wakker met de gedachte; laten we vanavond eens een picknicktafel in de brand steken? Ik kan er i.i.g. niet met mijn gezond verstand bij dat je dit doet als je 100% bij je positieven bent. Ik zou maar eens hulp gaan zoeken als je dit voor de grap doet, ik kan me namelijk niet voorstellen dat hier iemand trots op is.
Cookie-instellingen beheren