Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Visser ingesloten door opkomend water Vlissingen

Toegevoegd: 03-12-2016, 16.15 uur
Foto 2 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (5-12-2016 om 17:56)
Wat een geld verspilling. Eigen domme schuld; wees een vent, spring in het water en zwem naar de kant. En als het echt een Belg is, stuur hem dan de rekening a.u.b.
sonja (5-12-2016 om 17:26)
Ik zou willen dat iemand ons gewaarschuwd had, toen wij op het j Rittemse strand met onze hond Bendji aan het spelen waren op linker zandbank, voor het eerst bracht hij flesje terug uit het water, maar voordat wij er erg in hadden waren we dus ook ingesloten. Ben hier geboren en weet de gevaren van de zee en vroeger vond ik zoiets dan ook behoorlijk lomp. maar weet nu inmiddels beter en hoe snel dat gaat, volop mensen aan de dijk, maar niemand waarschuwde ons, zelfs niet op de zandplaat naast ons, die verbinding met dijk had, dat vond ik nog het ergste. We zijn tot onze middel door het water naar andere zandplaat gewaad en toen naar de dijk. dus ik zeg nooit meer wat dom. Jammer dat deze visser niet geluisterd heeft !
Kees (5-12-2016 om 09:30)
@ Bezorgde vlissinger. Aah duidelijk een Rutte vriend hoor. Zeker petje af voor Opoe! hoe negatief het ook klinkt Opoe heeft gewoon gelijk! Ga jij maar is in belgië of duitsland etc. zoiets flikken. Jij mag daar als buitenlander gewoon betalen hoor. Zolang je als inwoner van NL geen belasting betaal hoor je in mijn ogen ook niets gratis te krijgen! Maar voor u maakt het toch niet uit, waarschijnlijk geld genoeg. U betaald wel wat meer belasting voor dit soort domme acties.
wim (5-12-2016 om 07:26)
Dit is natuurlijk niet opgelet door opkomend water en dan word je verrast door de hogere waterstand bij opkomend water maar gelukkig goed afgelopen door de hulp van de brandweer.
bezorgde vlissinger (4-12-2016 om 17:02)
Petje af opoe, wat een creatieve geest heeft u! Om een bericht over een onoplettende visser te linken aan het onrecht dat de blanke Nederlander constant wordt aangedaan, ik was er zelf niet opgekomen!
Oom agent (4-12-2016 om 10:01)
@subway.... Wat een nutteloze opmerking. De hulpdiensten kunnen niet zomaar optreden tegen zulke zaken zolang het meisje nog niks heeft uitgespookt. En u denkt daadwerkelijk dat wij, agenten op elk moment van de dag, iedereen stap voor stap in de gaten houden? Als niemand melding maakt kunnen wij ook niet optreden!
Cookie-instellingen beheren