Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto rijdt door na aanrijden fietser Middelburg

Toegevoegd: 03-12-2016, 17.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een aanrijding met een fietsster op de Rouaansekaai in Middelburg is maandag een automobilist doorgereden. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur. Het 18-jarige slachtoffer uit Veere kwam vanuit de richting van de Koningsbrug richting de Kuiperspoort. Ze werd plotseling door een achteropkomende personenauto aangereden. Hierdoor kwam ze hard met haar gezicht op de grond terecht.

Toen het slachtoffer weer aanspreekbaar was, werd ze door een vrouw overeind geholpen. De veroorzaker was niet gestopt, maar gelijk doorgereden. De fietsster deed zaterdagmiddag aangifte op het politiebureau in Middelburg.

De politie is op zoek naar de doorrijder en de vrouw die het slachtoffer heeft geholpen. De helpende vrouw was een blanke vrouw van tussen de 40 á 50 jaar oud. Ze was ongeveer 1.70 meter lang en had bruinkleurig half lang haar. Ze sprak Nederlands en reed nadien weg in een donker kleurige personenauto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-12-2016 om 07:20)
Wat laat het aangeven van het ongeluk maar doorrijden is toch onmenselijk, ik hoop dat de persoon toch gevonden kan worden veel sterkte aan het 18 jarige slachtoffer en veel dank aan de mevrouw die ze geholpen heeft.
Adje (4-12-2016 om 16:12)
Sterkte aan de vrouw en ik hoop dat de dader is gepakt. Maar waarom wacht je maar liefste 5 dagen voor je aangifte doen.
Adri Wondergem (4-12-2016 om 13:21)
Dit loopt gelukkig nog redelijk goed af. Dagelijks rijdt ik hier 2x deze route op de fiets, als je dan ziet wat automobilisten hier uithalen: fietsers passeren ongeacht tegenliggers, achteruit de parkeervakken uit zonder enig zicht op het verkeer enz. Het mag een wonder heten dat er nog geen ernstige ongevallen hebben plaatsgevonden. En dit allemaal na de laatste herinrichting, voorheen was het een stuk veiliger voor de fietser. Leve de verkeersdeskundigen!!!!
Walhout (4-12-2016 om 09:19)
100%zeeuw lijkt wel daderkennis te hebben. De politie moet maar eens zijn auto gaan bekijken op krassen en deuken. Je zat zeker op je smartphone te kijken achter het stuur en toen schepte je even een fietsertje ? Verder insinueer ik niks he.....
100%ZEEUW (3-12-2016 om 19:21)
op maandag gebeurd en nu op zaterdag pas aangifte gedaan? ja sorry hoor maar waarom zo lang wachten? je zou bijna zeggen onder druk gezet of verzonnen dat er een auto tegen je aan reed omdat je drukker was met je telefoon en dus niet uit je doppen keek? ik insinueer niks he ........ maar het is goed mogelijk je bent 18 tenslotte