Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt van dijk Nieuw-Namen, één gewonde

Toegevoegd: 04-12-2016, 19.35 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Bij een eenzijdig ongeluk in de polder bij Nieuw-Namen is zondag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 17.00 uur in een personenauto met Belgisch kenteken van de dijk op de overgang van de Veerstraat naar de Vercauterenweg. Omdat de automobilist(e) bekneld zat kwam ook de brandweer ter plekke. Die heeft een portier van de auto opengeknipt om de inzittende veilig uit het voertuig te kunnen halen.

De traumahelikopter uit Nijmegen werd opgeroepen om assistentie te verlenen maar deze kwam uiteindelijk niet meer ter plekke. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Bergingsbedrijf Van Haperen uit Koewacht heeft het voertuig geborgen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-12-2016 om 07:06)
Wat zou de oorzaak hiervan kunnen wezen je rijd niet zomaar van de dijk misschien onvoldoende opgelet of snelheid te hoog, maar gelukkig geen ernstig ongeluk wat de persoon betreft.
Cookie-instellingen beheren