Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval beknelling Nieuw-Namen door gladheid

Toegevoegd: 05-12-2016, 09.59 uur
De vrouw reed met haar auto van een dijk, deze belandde op z'n kop.
De vrouw reed met haar auto van een dijk, deze belandde op z'n kop.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Het verkeersongeluk gisterenavond in het buitengebied van Nieuw-Namen gebeurde vermoedelijk door plaatselijke gladheid. Dat zegt de politie.


Rond 17.00 uur reed bij de overgang van de Veerstraat in de Vercauterenweg een personenauto van een dijk. Deze kwam enkele meters lager op zijn kop terecht. De inzittende, een 77-jarige vrouw uit het Belgische Antwerpen, raakte gewond. Ze moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.

Er was ook een traumahelikopter maar die is niet meer ter plekke gekomen. Volgens de politie bleek de vrouw na onderzoek vermoedelijk slechts lichte verwondingen aan het ongeluk te hebben overgehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren