Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Politie zoekt busje na ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 05-12-2016, 10.29 uur
Bij de ontstane botsing belandde een auto op z'n kop.
Bij de ontstane botsing belandde een auto op z'n kop.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar de bestuurder van een bestelbus die verantwoordelijk zou zijn geweest voor het ongeluk vanochtend op de A58 bij Goes.


Volgens de politie hebben getuigen verklaard dat het busje rond 07.45 uur een vreemde uitvoegmanoeuvre maakte waardoor drie auto's op elkaar klapten. Eén van de voertuigen belandde op zijn kop en één van de betrokkenen raakte gewond.

Het busje was vermoedelijk een Ford Transit. Volgens de politie ging de bestuurder bij knooppunt De Poel van de A58 af via de afslag. De politie vraagt de bestuurder en eventuele andere getuigen zich te melden via 0900-8844.

De file die vanochtend onstond is inmiddels vrijwel opgelost. Rond 10.20 uur was de weg weer vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (5-12-2016 om 19:18)
Zie dit soort chauffeurs dagelijks. Geef altijd netjes richting aan als ik voor me een langzaam rijdend voertuig zie. Ik rij netjes 130 en toch zetten ze dan op de linker baan het gat dicht ipv je er even tussen te laten. En zo krijg je dus de neiging om m er dan maar voor te zetten met alle gevolgen voor de hufter die je liever klem rijd dan je er tussen laat.
Piet (5-12-2016 om 17:49)
Ik snap de axelaar .. Maar mensen moeten is een beetje verstand en is wat minder met andere dinge bezig zij( gsm) En je geef toch nie zomaar een ruk aan je stuur Die auto ligt op zijn kop !!!!
Franky (5-12-2016 om 17:25)
Hoe dan ook, het is niet aan de politie en of getuigen te bepalen of iemand verantwoordelijk is voor deze aanrijding, daar heb je de rechtelijke macht voor. Dat de bestuurder van de Ford Transit als verdachte aangemerkt mag worden, ja dat zeker. Maar volgens mij staan er bij Heinkenszand kentekenscanners op het viaduct, kentekens uitlezen rond dat tijdstip en kijken welke bij een witte Ford Transit hoort.
Meisje TUUT (5-12-2016 om 16:31)
Ik stond vanmorgen ook in de file, en als ik dan lees dat ik door een verkeershufter veel te laat om mijn werk verscheen word ik daar wel boos om!! Hoop dat de betrokkenen geen ernstige verwondingen hebben! Beterschap jullie! En doorrijder: Meld je aub ff!
P (5-12-2016 om 15:24)
@axelaar, hoe je het ook wend of keert, als jij een ongeluk ziet gebeuren of het gebeurt, Door jouw toedoen dan stop je ongeacht of je schuldig bent of niet, mensen vliegen verdomme van de weg en over de kop, dan heb je de fatsoen en normen en waarden zoals we zovaak roepen in dat land om die hoog te houden en niet als een klootzak door te rijden alsof er niks is gebeurt, er konden wel kinderen in 1 van die auto's zitten mafketel!! En als hij door rijd is er wel degelijk wat aan de hand!! Al dat goed praten van misdadigers en ongeluk veroorzakers ,walgelijk!!!
@ vlissinger (5-12-2016 om 15:18)
U was blijkbaar bij het ongeval aanwezig? Of heeft u daar een eigen camera hangen? Al houden mensen afstand, er zijn altijd mensen die vanaf links ineens bedenken dat ze er nog af moeten en zo 2 banen overknallen om de afslag, vol in de remmen uiteraard en het liefst nog tussen 2 auto's door, toch nog te halen
Cookie-instellingen beheren