Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt busje na ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 05-12-2016, 10.29 uur
Bij de ontstane botsing belandde een auto op z'n kop.
Bij de ontstane botsing belandde een auto op z'n kop.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar de bestuurder van een bestelbus die verantwoordelijk zou zijn geweest voor het ongeluk vanochtend op de A58 bij Goes.


Volgens de politie hebben getuigen verklaard dat het busje rond 07.45 uur een vreemde uitvoegmanoeuvre maakte waardoor drie auto's op elkaar klapten. Eén van de voertuigen belandde op zijn kop en één van de betrokkenen raakte gewond.

Het busje was vermoedelijk een Ford Transit. Volgens de politie ging de bestuurder bij knooppunt De Poel van de A58 af via de afslag. De politie vraagt de bestuurder en eventuele andere getuigen zich te melden via 0900-8844.

De file die vanochtend onstond is inmiddels vrijwel opgelost. Rond 10.20 uur was de weg weer vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mireille (10-12-2016 om 10:28)
Ik had begrepen van een betrokkene dat het anders was: het busje was uitgevoegd en moest op het laatste moment weer de snelweg op. Als daar dan 130 gereden wordt dan krijg je dit...
Terneuzenaar (9-12-2016 om 11:52)
Als er op de snelweg nou overal camera's zouden hangen, in het bijzonder ook bij deze afslag (want dit is niet de eerste keer) dan zou dit artikel overbodig zijn omdat de veroorzaker herkent is op camera's! Maar nee, het is veel rendabeler om de verkeersveiligheid te handhaven door in het geniep langs de kant van de weg met een flitskast te staan. Ondertussen zijn de camera's al zo'n 15 jaar geleden betaald... Geen verkeerspolitie? Wel camera's dan! Welke politieke partij schenkt hier aandacht aan? Geen? Zomaar een idee hoor.
eddy (7-12-2016 om 04:28)
Ik rij er dagelijks en wanneer ik daar op de uitvoegstrook (van ruim 500 meter) rijd dan zijn er telkens hufters die achter mij rijden (maar dan op het linkse vak) tot 25 a 50 meter voor de afslag dan even een ruk aan het stuur, volop in de remmen om zich tenslotte tussen 2 auto:s op de uitvoegstrook te wurmen en dat alles omdat ze te beroerd zijn om netjes achteraan aan te schuiven en ditzelfde gebeurt dan opnieuw een eindje verder waar men blijft inhalen tot bijna aan de stoplichten om dan van het linkervak rechts af te slaan naar Goes
Elena (6-12-2016 om 20:54)
Veel mensen ergeren zich aan het feit dat er vanaf het tankstation op de uitvoegstrook met een snelheid van 90-100 km per uur wordt gereden. En soms wordt er zelfs nog langzamer gereden. Een aantal van hen besluit dus helaas niet rustig achteraan aan te sluiten, maar op het laatst de uitvoegstrook te pakken. Het is er de afgelopen maanden bijna dagelijks feest tussen 7.45 en 8.15. Vol in de remmen is heel gewoon daar inmiddels. Persoonlijk vind ik het ook vervelend dat er zo vroeg al langzamer wordt gereden, maar je schiet er qua tijd nu eenmaal niets mee op door over een afstand van nog geen kilometer voor te dringen. Mensen denk gewoon na die ene minuut, wat maakt die uit!
P (6-12-2016 om 15:33)
@vlissinger, de transit moet wachten tot hij kan invoegen en niet zijn plaats afdwingen met een speciale of argressieve handeling. Als hij niet kan invoegen dient hij snelheid te minderen zodat hij fatsoenlijk kan aansluiten.
Vlissinger (6-12-2016 om 11:45)
Allemaal vloeken op de transit, terwijl deze persoon er niets mee te maken heeft. Mensen leer afstand houden, stop met dat mobieltje en let gewoon op de weg. 3 auto's op elkaar, waarom geen 400? omdat er slechts TWEE geen afstand houden, en vervolgens op hun voorligger klapte, DAT zijn de veroorzakers van dit ongeval, NI|ET de transit bestuurder.
Cookie-instellingen beheren