Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Dronken bestuurder rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 05-12-2016, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee heeft de politie een 48-jarige man uit die plaats aangehouden nadat deze was doorgereden na een aanrijding in Goes. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn.


Rond 19.30 uur kwamen bij de rotonde van het Tiendenplein in Goes twee personenauto's met elkaar in botsing. Er raakte niemand gewond maar er ontstond wel materiële schade. Terwijl de bestuurder van één van de auto’s de politie belde voor een verdere afhandeling ging de tegenpartij er vandoor.

Omdat het kenteken van de bestuurder bekend was konden agenten hem rond 19.40 uur op de Caustraat in Zierikzee aan de kant zetten. De man moest een blaastest afleggen. Daaruit bleek dat hij bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Hij blies namelijk 650 Ug/l. De man werd aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval en rijden onder invloed. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sluik (6-12-2016 om 21:41)
Dan heeft tie heel hard gereden, in 10 minuutjes van Goes naar Zierikzee..
Bert (6-12-2016 om 12:05)
Fietsen mag wanneer men niet onder invloed is van drugs, medicijnen of andere verdovende middelen. Rijbevoegdheid word ontzegt voor alles wat een rijbewijs betreft. Zoals een brommer en een auto. Voor fietsen heb je geen bewijs nodig. Dus wanneer meneer weer nuchter is mag deze gewoon fietsen.
Marco (6-12-2016 om 11:32)
@Ad, iets met klepel en klok... je mag altijd fietsen als je rijbewijs is ingevorderd. Een rijbewijs is voor motorvoertuigen waarvoor het rijbewijs is uitgegeven. Heeft niets met fietsen te maken. U bedoelt ongetwijfeld dronken fietsen (of openbare dronkenschap in het algemeen)... Niettemin moeten ze zulke figuren snoeihard aanpakken. Als je door dronkenschap niet weet waar je mee bezig bent dan moet dat erg hard aangepakt worden.
Ad (5-12-2016 om 16:04)
@W.Kruit, Als je rijbewijs is ingenomen mag je ook niet fietsen.
W. Kruit (5-12-2016 om 12:34)
Laat die maar een tijdje gaan fietsen...
Cookie-instellingen beheren