Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Twee aanhoudingen voor drogen hennep

Toegevoegd: 07-12-2016, 09.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

VOGELWAARDE - In een woning aan de Rapenburg in Vogelwaarde zijn gisteravond twee personen aangehouden. In de woning bevond zich een hennepdrogerij.


De politie kwam de drogerij op het spoor nadat er een sterke wietlucht werd geroken. Agenten zijn de woning binnengegaan om een onderzoek in te stellen. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. De bewoner van de woning en een 35-jarige man, zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn aangehouden.

De drogerij van ongeveer 300 henneptakken is vervolgens geruimd. De drugs zijn inbeslaggenomen en vernietigd. Beide verdachten zijn gisteravond verhoord en in verzekering gesteld. Het duo wordt verdacht van het bewerken van drugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750