Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Man klimt over balie in stadhuis

Toegevoegd: 08-12-2016, 16.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 43-jarige man uit Terneuzen is bij het stadhuis aan het Stadhuisplein in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou er over de balie geklommen zijn en tekeer zijn gegaan tegen een medewerker.


De politie werd gebeld toen de man zich in het stadhuis misdroeg. Dienders konden de verdachte buiten aanhouden. Hij is afgevoerd naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan huizen (10-12-2016 om 10:46)
Vergeet niet dat het beleid van hogerhand komt, regering,provincie en gemeente. De baliemedewerkers doen hun werk niet op persoonlijke titel, zij voeren het beleid uit, dus ga normaal om met ze. Zij zitten er ook om hun boterham te verdienen, en hebben buiten hun werk met dezelfde regels te maken. Het gaat hier om respect, en dat is in dit land soms ver te zoeken.
Pietje precies (9-12-2016 om 12:14)
Wat een gezeur weer die reacties. Heb nog nooit gezeur gehad daar, zoek het probleem is bij jezelf.
wim (9-12-2016 om 07:18)
Het kan wel eens irritant zijn om je probleem te bespreken en niet willen oplossen op een simpele manier, dan kan de persoon met een kort lontje wel eens te buiten gaan maar ga niet te keer om zo over de balie te springen want dat breng niets op, maar eerlijkmoet ik wel zeggen ik kan het wel begrijpen dat het op een hoogte komt dat zo iets plaats vind.
A, Winter (9-12-2016 om 06:48)
Helemaal eens met de reacties. Behalve dat ze het gewoon expres doen, dat provoceren. Mij werd verteld dat dat hun werk is en dat zij daar geld mee verdienden dus bezwaar maken niet veel zin had. Velen zijn geschikt als gewetenloze beulen, hetzij dat ze alleen financieel kunnen folteren. Waar de enorme toename van probleemschulden, nieuwe daklozen, voedselbank afhankelijken, psychiatrische patienten, zelfmoorden enz. vandaan komen is voor mij i.i.g. overduidelijk. Deze neo-kapitalistische overheid is gewoon onmenselijk en gaan over lijken om wat te besparen. Werklozen, ouderen, zieken, kinderen, iedereen krijgt er met willekeur van langs.
Marjoke Klaver (8-12-2016 om 23:06)
Nou dat denk ik dus ook A. Wisse..... Ik weet er alles van en als je dan uit je vel schiet zijn ze verbaasd en halen ze oom agent er bij.... Als die bureaucraten nu eens menselijk gaan worden, scheelt dat een heleboel ellende.
A. Wisse (8-12-2016 om 19:17)
Grote kans dat hij waardeloos is behandeld, daar kunnen die bureaucratische verstikkende systemen wat van.
Cookie-instellingen beheren