Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Illegaal vuurwerk gevonden na buurtonderzoek

Toegevoegd: 08-12-2016, 20.43 uur
Het illegale vuurwerk en de nepwapens.
Het illegale vuurwerk en de nepwapens.
© Foto: Instagram / wijkagentmiddelburg
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft na een buurtonderzoek in Middelburg een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk en nepwapens inbeslaggenomen. Het buurtonderzoek werd gestart na het afsteken van een vuurwerkbom.‚Äč


In de Sint Janstraat zijn bij vijf verschillende panden in totaal dertien ruiten vernield. De politie kreeg woensdag rond 22.10 uur een melding van een zeer harde knal. Een vuurwerkbom was vermoedelijk de oorzaak van de knal.

De Middelburgse wijkagent laat via Instagram weten dat er na het buurtonderzoek 18 kilo illegaal vuurwerk en 3 nepwapens zijn gevonden. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-12-2016 om 07:08)
Gaat de armoede weer van vuurwerk beginnen wat gedeeltelijk verboden is ,gelukkig weer aan aantal kg opgepakt van die rommel doe levensgevaarlijk is ,waar is dat nu voor nodig het kan zo prachtig zijn wat niet gevaarlijk is b.v. siervuurwerk waar niemand gewond van geraken zo lees je weer in Middelburg 13 ruiten vernield wie betaal dat weer en hoeveel brandwonden zijn er weer voor ziekenhuizen te behandelen, mensen gebruik je verstand toch.
Fiero (9-12-2016 om 06:39)
Wanneer worden dit soort crimineel gestoorden eens goed aangepakt ? Want dat kwajongens met rotjes gedachtengoed past hier niet meer bij, dit is levensgevaarlijke criminaliteit, maar als justitie blijft weigeren dit gedrag aan te pakken is het eigenlijk gewoon gedogen. De onschuldige burgerij mag de scherven ruimen van het falende nederland dat impotent lijkt tegen de horde's criminelen, en daarvoor de rekening ook nog mag betalen.
Cookie-instellingen beheren