Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Verdachte vuurwerkbom Middelburg opgepakt

Toegevoegd: 09-12-2016, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor het laten afgaan van een vuurwerkbom in het centrum van Middelburg is donderdagavond een 24-jarige Middelburger aangehouden als verdachte.


Na een luide knal bleken woensdagavond in de Sint Janstraat bij vijf verschillende panden in totaal dertien ruiten te zijn vernield. De politie stelde een buurtonderzoek in en trof hierna in een pand in Middelburg 18 kilo illegaal vuurwerk aan. Ook werd een aantal nepvuurwapens gevonden.

Na de vondst werd de 24-jarige man aangehouden. Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
toinette (11-12-2016 om 13:57)
Vuurwerk: maakt meer kapot dan u lief is. Die kereltjes vinden zichzelf heel stoer, ik vind ze belachelijk. Tja, als je te stom en/of te lui bent om werkelijk iets te kunnen moet je op een andere manier bewijzen hoe belangrijk je bent. Deze is duidelijk heel stom.
Annelei (10-12-2016 om 10:55)
Waarom zeuren over de politie? Goed werk dat ze dit figuur zo snel gepakt hebben ! Het gaat om crimineel gedrag van een "volwassen" iemand, Alles laten betalen en tot+/- half januari laten zitten. Hij heeft al te veel Verknalt.
bram goeree (9-12-2016 om 16:37)
laat hem maar lekker zitten tot na nieuwjaar dan hebben we van hem en zijn idiote vuurwerk geen last en de dieren ook niet .en natuurlijk alle schade laten betalen
mikel (9-12-2016 om 15:35)
toch raar hoe de politie nu is en pak weg 40 jaar geleden,toen was er een grote klap en de ruiten van de flat waren of gebroken of gebarsten ,toen ook de politie gebeld het antwoord was simpel ,dat zullen die jongens van vis wel geweest zijn,maar daar kunnen wij niets aan doen want morgen is het oud en nieuwen het zijn huur flats dus de verzekering laat er wel nieuwe ruiten in zetten maar we gaan wel even kijken
r (9-12-2016 om 14:54)
siervuurwerk vind ik wel mooi maar die knallen...Je hebt er niks aan, zonde geld. Praat ik nog niet over vernieling en de dieren
jan (9-12-2016 om 14:46)
En hoe laten we deze 24-jarige nu voelen dat dit soort praktijken echt niet kunnen en daarvoor toch boete en vergoeding van schade moet betaald worden op een manier dat hij het een volgende keer niet meer in z'n hersens laat opkomen om zo'n stunt ui te halen.
Cookie-instellingen beheren