Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandje in woning Middelburg

Toegevoegd: 09-12-2016, 20.43 uur - Update: 09-12-2016, 21.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vanavond met spoed uitgerukt voor een melding van een brand in een appartement in Middelburg.


De brand ontstond rond 19.15 uur in de keuken van een woning aan het Kievithof. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een ladderwagen. Naast twee politievoertuigen kwam er ook een ambulance ter plaatse.

De tachtigjarige bewoonster wist voor aankomst van de brandweer de brand snel zelf te blussen voordat de brand zich uit kon breiden in de keuken. Zij legde snel het deksel op de pan en dekte de pan vervolgens af met een blusdeken. De brandweer hoefde na aankomst niet meer te blussen en kon zich beperken tot het ventileren van de keuken.

De vrouw is in een ambulance onderzocht op eventueel letsel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (9-12-2016 om 22:04)
Tachtig jaar en dan zo alert reageren, chapeau mevrouw!
Cookie-instellingen beheren