Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeval Souburg

Toegevoegd: 11-12-2016, 18.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een vrouw is vanmiddag met haar snorfiets ten val gekomen in Oost-Souburg. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 16.05 uur plaats op de Esdoornstraat. De toedracht van de valpartij is nog onduidelijk. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en vervolgens met spoed naar Arnemuiden gebracht.

Hier stond een traumahelikopter klaar die de vrouw naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over haar toestand is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (13-12-2016 om 11:43)
hopelijk komt het nog goed met de vrouw zo vlak voor kerst. maar word het niet eens tijd om voor die snordingen een rijexamen af te leggen, nu kan iedereen met een rijbewijs er zo mee rijden, sommige mensen kunnen niet eens fietsen maar mogen wel zo op een snorfiets stappen. vaak zijn snorfietsen opgevoerd en rijden 45 of zelfs harder, snorscooters bv lopen zo 60 als je beetje handig bent met een laptop zeker bij de 4takt modellen en als je dan met je kop op de stoeprand klapt zijn de verwondingen ernstig zelfs al zou dat bij 25kmh gebeuren ik vind gewoon helm op ook op snorfiets
wim (12-12-2016 om 12:40)
ja hoop dat de vrouw weer gauw beter is en dat ze gauw naar huis mag
A. Wisse (11-12-2016 om 18:41)
Het zou mooi zijn als ze toch nog met de kerst weer thuis kan zijn.
Cookie-instellingen beheren