Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Vier aanhoudingen na melding vuurwapen

Toegevoegd: 11-12-2016, 18.53 uur - Update: 11-12-2016, 23.14 uur
De politie bij de aanhoudingen in Rilland.
De politie bij de aanhoudingen in Rilland.
© Foto: Twitter / @politiehondzwb
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie heeft zondag aan het einde van de middag bij Rilland vier personen aangehouden die in een auto zaten.


In de auto werd in de omgeving bij Ettenleur een vuurwapen gezien. De melder belde de politie en deze ging naar de auto op zoek. Op de afrit van de A58 ter hoogte van Rilland werd de auto gedwongen te stoppen en werd er door de politie een BTGV gestart. Een BTGV is een benaderings techniek voor gevaarlijke verdachten waarbij de personen uit de auto gepraat worden. Agenten hadden ook hun vuurwapens op de verdachten gericht.

In het totaal zijn er vier personen aangehouden. In de auto trof de politie een taser aan. Naast diverse politievoertuigen assisteerde er ook een politiehond bij de aanhoudingen. De politiehelikopter was ook ter plaatse op het moment van de aanhoudingen.

Het voertuig is in beslag genomen voor nader onderzoek. Details over deze zaak brengt de politie morgen naar buiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren