Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Forse boete na bedreiging met taser

Toegevoegd: 12-12-2016, 12.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Zondagmiddag zijn op de Valckenisseweg bij Rilland vier mannen aangehouden die verdacht worden van bedreiging met een taser.

Rond 16.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat op de A58 bij Etten-Leur de bestuurder van een personenauto een andere weggebruiker vermoedelijk met een vuurwapen had bedreigd. De personenauto met meerdere inzittenden reed richting de provincie Zeeland.

Bij de afslag Bergen op Zoom-Zuid zagen agenten de auto voorbij rijden. Op het viaduct bij Rilland stonden reeds enkele politievoertuigen opgesteld. De bestuurder van de personenauto kreeg een teken dat hij moest stoppen. Inmiddels was de politiehelikopter ook ter plaatse en vloog boven de voertuigen. De vier inzittenden zijn met behulp van een procedure uit de auto gepraat. Agenten hadden uit voorzorg hun vuurwapen op de mannen gericht. Ook een politiehond stond klaar om in te grijpen.

De mannen werden aangehouden. Het gaat om drie inwoners (2x 18 en 1x 19 jaar) uit Goes en een 18-jarige man uit Kwadendamme. Ze zijn voor verhoor naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. De personenauto is voor verder onderzoek in beslag genomen. Hierin werd een taser gevonden. Deze was geladen en gebruiksklaar en is in beslag genomen.

De mannen hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd. De man uit Kwadendamme kreeg een boete van 700 euro. Het viertal mocht rond 22.20 uur het politiebureau verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (13-12-2016 om 12:32)
Criminelen eerste klas
liesbeth van van den bergh (13-12-2016 om 11:12)
Blij dat ze gepakt zijn!!!
Blonde (12-12-2016 om 17:35)
Duidelijk een criminelen club, gelijk het land uitgooien, die horen hier niet.