Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Therapiekonijn kinderboerderij mogelijk gestolen

Toegevoegd: 13-12-2016, 09.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij kinderboerderij De Klepperhoeve in Middelburg is zondag een therapie-konijn verdwenen. Het team van de boerderij denkt dat het dier is gestolen.

'Blacky' is volgens de kinderboerderij op “mysterieuze wijze” verdwenen uit een knuffelhoek, binnen in een grote schuur. Volgens de kinderboerderij is het vrijwel onmogelijk dat het konijn is ontsnapt. “Wij vermoeden dat iemand haar meegenomen heeft en dat vinden wij op z'n zachtst gezegd erg brutaal”, zo schrijft men op Facebook.

“Blacky hoort op de kinderboerderij en wordt ingezet als therapie-konijn voor mensen met een beperking. Ook zij zullen erg verdrietig zijn dat 'hun' Blacky ineens niet meer op visite komt. Erg triest dat iemand blijkbaar vindt dat hij/zij zomaar een konijn mee mag nemen als er even niemand kijkt.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly (13-12-2016 om 19:10)
Blijf van andermans spullen af of het nu om een dier gaat of een ding!
stampertje (13-12-2016 om 17:47)
Blacky word nog "flappie" het kerstkonijn. Mensen hebben honger ?
Kees (13-12-2016 om 16:48)
Ja, de kerst dagen komen er weer aan.............
Karel (13-12-2016 om 16:43)
Ik Lees net dat het Konijn terug is bezorgd , mijn vorig bericht is voorbarig geweest Ik ben helemaal blij.
Karel (13-12-2016 om 16:35)
Een advies voor de gene die het Konijn heeft ( gevonden / meegenomen ) wat zou het voor mooie kerst gedachten zijn als u zorgt dat het Konijn weer terug in zijn hokje komt. Denk aan de Kinderen met beperking, wat zullen ze blij zijn als ze het konijn weer in hun armen kunnen sluiten , en u bent van een schuldenlast af met de kerstdagen. Verzin iets ----bijvoorbeeld doe hem in een doos met een briefje , Bel ergens aan en verdwijn , het komt dan zeker goed, of u moet een belletje geven aan de beheerder van de kinder- boerderij dat u spijt heeft en het konijn terug wil brengen.
rabbit (13-12-2016 om 13:06)
Tja, het is bijna Kerstmis! Is weer eens wat anders als kalkoen. Het is wel te hopen dat het beestje de afgelopen maanden goed gegeten heeft, dat komt de culinaire aspecten ten goede.