Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve winkeldief aangehouden bij groothandel

Toegevoegd: 13-12-2016, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een groothandel in Vlissingen heeft de politie maandag een man aangehouden die probeerde een slof sigaretten te stelen. Toen hij werd betrapt reageerde hij behoorlijk agressief.


De 29-jarige Vlissingse verdachte werd rond 15.00 uur betrapt door medewerkers van de groothandel aan de Bedrijfsweg. Zij zagen dat de man met een slof sigaretten onder zijn jas het pand verliet. Het winkelpersoneel ging achter hem aan en wist hem in de kraag te vatten. Dit ging niet zonder slag of stoot want de Vlissinger verzette zich hevig.

De politie werd gebeld en die trof ter plekke diverse medewerkers aan die de dief in bedwang probeerden te houden. Toen de man werd overgedragen aan de politie uitte de man bedreigingen aan het adres van de medewerkers. Ook de agenten werden bedreigd.

De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nog vast. Hij is in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Team10 (13-12-2016 om 17:43)
Ik vind dat wel dapper. Het lijkt mij een goed samenwerkend personeelsteam en een goede zaak. Om welk bedrijf ging het ? Ik wil ze graag belonen door zaken met ze te doen, het lijken mij betrouwbare lieden bij uitstek. Of mag dat niet vermeld worden om de dader te beschermen of dergelijke waanzin ? Moeten het allemaal helden zonder krans worden ?