Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Flinke schade bij aanrijding Bruinisse

Toegevoegd: 13-12-2016, 12.08 uur - Update: 13-12-2016, 17.30 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij een verkeersongeluk in Bruinisse is dinsdagochtend flink wat schade ontstaan. Twee vrouwen raakten gewond.


Rond 10.20 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de kruising van de Molenweg met de Molenweg De Kreek. Eén van de auto's belandde in een droge sloot. Volgens de politie belandde één van de auto's door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft.

Er werden twee ambulanceteams opgeroepen. Twee vrouwen raakten gewond. Ze zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De beide auto's liepen flink wat schade op en moesten beiden worden getakeld. Hiervoor werd bergingsbedrijf Ista ingeschakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren