Verdwenen therapiekonijn weer terecht

Toegevoegd: 13-12-2016, 21.15 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het therapiekonijn 'Blacky' dat was verdwenen vanuit kinderboerderij De Klepperhoeve in Middelburg is terecht.

Het knaagdier verdween volgens de kinderboerderij op "mysterieuze wijze" uit een knuffelhoek binnen in een grote schuur. Het team van de boerderij vermoedde daarom dat er sprake was van diefstal en plaatste een oproep op Facebook.

Het konijn is dinsdagochtend teruggevonden in de wijk en naar de kinderboerderij gebracht. Het team van De Klepperhoeve denkt echter nog steeds dat er sprake was van diefstal en dat het dier is meegenomen en vervolgens gedumpt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (14-12-2016 om 21:32)
Met de kerst voor de deur . zou ik het konijn maar goed binnenhouden ,hij/zij? moet geen 2e Flappie worden
Wogan R. (14-12-2016 om 17:34)
Er gaat zo een enorme therapeutische werking van het beestje uit, dat de dief zijn fout heeft ingezien en tot inkeer is gekomen ? Straks kan die ook nog het WK voorspellen ? Oplettendheid moet ook vanzelfsprekend zijn vandaag de dag, want ze jatten alles wat ze aanstaat tegenwoordig, voor de heb, of voor de handel. Let dus ook op je schattige schoothondje, of je dure raskat (of vuilnisbakkie), die zijn weg voordat je er erg in hebt.