Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden Sint Jansteen, auto rijdt door

Toegevoegd: 14-12-2016, 09.41 uur
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - Een automobilist is zondag in Sint Jansteen doorgereden na een aanrijding met een fietser. De fietser raakte gewond en ook ontstond er schade.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk tussen middernacht en half één op de Tragel. "De fietser reed over de Tragel richting de daar aanwezige fietstunnel. Een auto kwam de 15-jarige jongen uit Hulst tegemoet rijden en door nog onbekende oorzaak kwamen ze met elkaar in botsing", zo vertelt de politie.

Het slachtoffer kwam ten val. Hierbij beschadigde zijn bril en liep hij een snijwond op in het gezicht. Hij moest zich hiervoor door een arts laten behandelen. Een buurtonderzoek leverde vooralsnog niets op en de politie is dan ook op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-12-2016 om 06:22)
Tja, misschien moet er ook eens wat aan gedaan worden dat die fietsers beschermt worden alsof ze een uitstervend ras zijn, je zit direct 4 maanden vast als je er 1 aanrijdt, gek he, dat men er dan vandoor gaat? Terwijl de fietser slingerend over de weg met oordopjes in op z'n telefoon kijkt, maar dat mag allemaal! en andere Vlissinger, kies een andere nicknam aub, dank u ;)
Vlissinger (15-12-2016 om 10:24)
@marcel, In Rusland is het zelfs verplicht om een dashcam te gebruiken. Ik rij allang met een dashcam en dan niet een onscherpe (zoals velen) maar eentje waarmee je nummerborden kunt achterhalen. Het kan ook handig zijn om bijvoorbeeld terug te kijken zodra de politie oproep doet of iemand een bepaald type auto heeft gezien die na een ongeluk is doorgereden. Op deze manier kunnen we die narcisten allemaal aanpakken als ze doorrijden.
Marcel (14-12-2016 om 13:37)
Het is tegenwoordig wel in de mode om door te rijden na het veroorzaken van een ongeval, moeten we onszelf nu ook gaan wapenen met een dashcam tegen de aso's?
Cookie-instellingen beheren