Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Video politiegeweld Goes op internet

Toegevoegd: 14-12-2016, 20.25 uur
In de video is te zien dat de politie schopt en slaat.
In de video is te zien dat de politie schopt en slaat.
© Foto: Dumpert.nl
Door: Roland de Jong

GOES - Op videowebsite Dumpert.nl zijn beelden geplaatst van het politie-optreden afgelopen weekend op de Grote Markt in Goes. Hierbij werd door de politie geweld gebruikt.


In de nacht van zaterdag op zondag wilde de politie een 19-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aanhouden omdat hij mensen zou hebben geslagen met een riem. Volgens de politie verzette hij zich hevig en moest pepperspray worden gebruikt om hem aan te houden. Ook een vriend van de jongen werd bespoten met pepperspray. Hij werd eveneens opgepakt.

De politie liet zondag al weten dat tijdens de arrestaties verschillende mensen zich met de zaak bemoeiden en dat daarom een diensthond werd ingezet. In de video is te zien dat de politie handen en voeten gebruikt en ook de wapenstok inzet. De politie laat in een reactie weten dat er sprake is geweest van proportioneel geweld en dat de arrestanten geen klachten hebben ingediend.


Bron: Dumpert.nl


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr Vertsegen (15-12-2016 om 15:03)
Ha die Frits, om precies te zijn wordt in mijn reactie de haardracht in kwestie driemaal benoemt.
Terneuzenaar (15-12-2016 om 14:35)
Die agente doet haar plicht, heerlijk! Zo zouden alle agenten moeten optreden en wat boks lessen erbij! Voor de paupers die met hun telefoons alles filmen en dat ook openbaar maken moeten met hun naam en foto de media in! Zie dan maar eens een baan te krijgen met je lachwekkend hbo papiertje stelletje snotneuzen!
Nina (15-12-2016 om 14:32)
@W. Kruit ik heb niet gekozen voor het beroep Politie Agent dus is er geen enkele rede dat jij mij daar naar toe zou moeten sturen. Als het goed is heeft mevrouw de politie agent een opleiding gehad en wist ze heel goed waar ze aan begon. Het is haar taak om dit werk te doen ook als het moeilijk word ze word er immers voor betaald. Nogmaals het zijn jongeren met een slokje op het lijkt me niet gewenst dat die met een wapenstok bewerkt mogen worden als het totaal niet nodig is
Harold (15-12-2016 om 13:40)
ik zie helemaal geen politie geweld , ik zie alleen maar vervelende zg "burgers" die een lesje nodig hebben. van mij had de politie er een paar neer mogen schieten, ook diegene die met hun mobieltje de boel lopen uit te dagen. ze maken alles kapot in dit land en dan de politie de schuld geven. gekken zijn het.
nagelhout (15-12-2016 om 13:31)
Moet je maar luisteren, gewoon zelfverdediging. Zuipen en met een zatte kop een hoop praatjes ? Gewoon poosje vast voor het weekend. Goed gedaan !
peter (15-12-2016 om 13:28)
mooi optreden van de politie, wie gaat er nu mensen slaan met een riem, dan spoor je toch ook niet,moet hij eens in u.s.a doen, dan helpen ze hem wel echt een handje, daar zijn ze niet zo soft.
Cookie-instellingen beheren