Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Video politiegeweld Goes op internet

Toegevoegd: 14-12-2016, 20.25 uur
In de video is te zien dat de politie schopt en slaat.
In de video is te zien dat de politie schopt en slaat.
© Foto: Dumpert.nl
Door: Roland de Jong

GOES - Op videowebsite Dumpert.nl zijn beelden geplaatst van het politie-optreden afgelopen weekend op de Grote Markt in Goes. Hierbij werd door de politie geweld gebruikt.


In de nacht van zaterdag op zondag wilde de politie een 19-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aanhouden omdat hij mensen zou hebben geslagen met een riem. Volgens de politie verzette hij zich hevig en moest pepperspray worden gebruikt om hem aan te houden. Ook een vriend van de jongen werd bespoten met pepperspray. Hij werd eveneens opgepakt.

De politie liet zondag al weten dat tijdens de arrestaties verschillende mensen zich met de zaak bemoeiden en dat daarom een diensthond werd ingezet. In de video is te zien dat de politie handen en voeten gebruikt en ook de wapenstok inzet. De politie laat in een reactie weten dat er sprake is geweest van proportioneel geweld en dat de arrestanten geen klachten hebben ingediend.


Bron: Dumpert.nl


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak Bonestaak (22-12-2016 om 15:31)
Aan alle reaguurders die een fles azijn hebben ontvangen in hun kerstpakket wil ik het volgende even kwijt: Uitstekend politie optreden. Het optreden kan mij niet hard genoeg zijn. En wat het optreden van de agente betreft: U was er niet bij. Waarschijnlijk bent u te laf, te lui, te egoïstisch en/of ongeschikt om politieagent(e) te worden. Alle lof voor degen die zich inzetten tegen dit soort (verwende) randdebielen.
Michel (20-12-2016 om 04:19)
Mooi zo. Ik hoop dat de politie veel vaker hard optreed tegen al het kansloze tuig dat er rond loopt. Ze moeten van dat watjes imago af en weer gerespecteerd worden. Weg met de betutteling en het discussieren. Wie niet horen wilt moet voelen.
t Is ook nooit goed.. (19-12-2016 om 17:29)
Terecht!! Dat softe gedoe moet maar eens afgelopen zijn. De politie wordt door veel mensen als n stelletje sulletjes gezien. Van mij mogen ze zo hard optreden! Gewone, onschuldige mensen willen zich veilig kunnen voelen!!
Zwarte Bandje (19-12-2016 om 15:37)
Haha nee hoor @middelburger ik ben een brave getrouwde vrouw van 49 en ga zelden nog op stap, maar ik sta zeker mn mannetje. Ik wil ook nog zeggen dat een persoon in die functie het haar in een staart o.i.d hoort te dragen. Want zoals zij het draagt maakt het haar kwetsbaar. Maar ja, misschien vind ze het belangrijker er goed uit te zien? @Truus, HELEMAAL MEE EENS!!
tja (19-12-2016 om 13:16)
@at Truus. Lekker belangrijk lopen mieren neuken over typevaardigheid. Een agente vertoont aggresief gedrag terecht of onterecht. En jij gaat mieren neuken over typvaardigheid. Jij bent zeker heel gezellig op een feestje.
at Truus (19-12-2016 om 08:25)
Mevrouw Truus; is een cursus Nederlands + typvaardigheid wellicht iets voor u? Daarna kan u zo bij de politie solliciteren, u heeft er verstand van zo te lezen...
Cookie-instellingen beheren