Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Middelburger met drugs in auto aangehouden

Toegevoegd: 15-12-2016, 10.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Stromenweg in Middelburg is woensdagavond een 30-jarige man uit Middelburg aangehouden omdat hij drugs bij zich had.

De man reed rond 19.10 uur met zijn auto over de Stromenweg. De auto werd onderworpen aan een controle en agenten roken direct een sterke henneplucht. Ze vroegen hierop of de man drugs bij zich had. De Middelburger overhandigde vervolgens enkele gripzakjes.

In de auto troffen de dienders nog meer hennep aan. De verdachte is hierop aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smoke (15-12-2016 om 17:02)
Belachelijk, maak het nou maar gewoon legaal en ga echt werk doen.
Whatever (15-12-2016 om 13:09)
Paar gram wiet gevonden. Ondertussen wordt er ingebroken aangerand etc... Maar laten we plantentopjes gaan zoeken. Wordt alles veel veiliger van.