Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

GRIP3 voor klein brandje in trein station Kapelle

Toegevoegd: 15-12-2016, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De hulpdiensten hebben vanmiddag GRIP 3 afgekondigd voor wat achteraf een klein brandje onder een treinstel bleek te zijn.


Rond 15.50 uur werd gemeld dat er rook kwam vanonder een treinstel van de Nederlandse Spoorwegen. De trein was op weg richting Vlissingen en stond stil bij het NS-station aan de Stationsstraat in Kapelle.

Direct werden onder meer drie tankautospuiten, een hulpverleningsvoertuig en een ladderwagen met spoed op pad gestuurd. Ook een ambulance werd naar het station gedirigeerd. Al snel bleek echter dat er sprake was van een klein brandje bij het remsysteem van de trein.

Met behulp van brandblussers kon de brand worden geblust door de treinbemanning. De brandweer heeft alleen nog een nacontrole gedaan maar al snel kon men terugkeren naar de kazerne. Het grootste deel van de opgeroepen hulpverleners is dan ook niet meer ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren