Jongens opgepakt na bedreiging in Middelburg

Toegevoegd: 16-12-2016, 13.17 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee jongens van 16 en 17 jaar oud zijn opgepakt omdat ze in Middelburg een andere jongen op straat zouden hebben bedreigd.

De verdachten zijn een 16-jarige jongen uit Kortgene en een 17-jarige Middelburger. Het tweetal zou donderdagavond rond 20.30 uur in de buurt van de Albert Heijn-supermarkt aan de Pottenbakkerssingel een 16-jarige Middelburger op straat hebben aangesproken. Vervolgens zouden de bedreigingen zijn geüit. Het slachtoffer vluchtte de supermarkt in en waarschuwde de politie.

Kort na de melding wist de politie de twee verdachten aan te houden in de Zusterstraat, een kleine 400 meter verderop. Het duo is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jatoch (17-12-2016 om 16:21)
@treiterkoppen waar haal jij het vandaan dat dit iets met pesten temaken heeft ? Deze jongens stonden na 1 nacht ook buiten omdat ze er niks mee te maken hadden.
Treiterkoppen (16-12-2016 om 19:27)
Goed werk politie.. Pak die pestkoppen maar eens goed aan, pesten maakt mensen hun leven kapot!