Man (35) vast na vernieling en diefstal

Toegevoegd: 17-12-2016, 15.40 uur

Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Een 35-jarige man uit Sint-Annaland is vannacht aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een café aan de Molendijk in zijn woonplaats een gokkast te hebben opengebroken en het aanwezige geld te hebben gestolen.

Toen opgeroepen agenten bij het café aankwamen, was de verdachte al vertrokken. Terwijl ze verklaringen van de uitbater en getuigen aan het opnemen waren, kwam de verdachte terug. Buiten ontstond een vechtpartij tussen de man en andere cafébezoekers.

De politie zette pepperspray in om de vechtersbazen te scheiden. Nadat dit was gebeurd kon de 35-jarige man worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek in Breda, waar hij de nacht in de cel heeft doorgebracht. Hij wordt zaterdag verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750