Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw tegen wil vast in Middelburgs huis

Toegevoegd: 19-12-2016, 10.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 61-jarige Middelburger is vannacht aangehouden nadat hij een vrouw tegen haar wil in naar zijn huis had meegenomen. De vrouw werd door de man mishandeld.

Het incident speelde zich rond 00.30 uur af op de Nieuwe Vlissingseweg. Volgens de politie zou de man het 45-jarige slachtoffer na het stappen tegen haar wil in naar zijn huis hebben meegenomen. Voor de woning werd de vrouw mishandeld en ze werd gedwongen naar binnen te gaan.

De vrouw wist op een zeker moment de politie te waarschuwen en toen die arriveerde vluchtte de vrouw het pand uit. De verdachte kwam vervolgens de woning uit en is op straat aangehouden. De man is vastgezet voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750