Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op zijn kop in woonwijk Zierikzee

Toegevoegd: 19-12-2016, 15.02 uur
Het ongeval in Zierikzee.
Het ongeval in Zierikzee.
© Foto: Twitter / @wa_schouwen01
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Bij een botsing in een woonwijk in Zierikzee is vanmiddag rond 12.30 uur een auto op zijn kop terecht gekomen.


Bij het opmerkelijke ongeval aan de Kievitstraat waren drie auto’s betrokken waarvan er één ondersteboven op het wegdek terecht was gekomen. Eén van de auto's raakte bij het ongeluk ook een lantaarnpaal.

Volgens de wijkagent waren er wonder boven wonder geen gewonden en kwam één bestuurster met de schrik vrij. Wel moeten alle drie de auto's worden meegenomen door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beetje dom.. (19-12-2016 om 17:21)
In n woonwijk..? Ik dacht dat je aardig hard moet rijden , om -als het mis gaat- op z'n kop te belanden... knap hoor... :-( God zij dank geen ernstig gewonden...
Zierikzeeenaar (19-12-2016 om 16:09)
Hoe dan.
Cookie-instellingen beheren