Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil TBS zedenzaak Westkapelle verlengen

Toegevoegd: 19-12-2016, 20.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 64-jarige J.W. uit Westkapelle zou nog zeker twee jaar onder het regime van de tbs met dwangverpleging moeten blijven, zo vinden de deskundigen van de tbs-kliniek waar W. verblijft.


Maandag verzocht de officier van justitie de rechtbank om die verlenging ook aan W. op te leggen. W. werd in 2012 voor het plegen van ontucht met ettelijke jongeren uit die plaats veroordeeld tot die tbs - plus twee jaar cel.

Het waren voornamelijk jongens in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die hij paaide met snoep, beltegoed, sigaretten en geld. Vrijwel iedereen in Westkapelle was op de hoogte van de escapades van W., maar niemand die er iets aan deed. De rechtbank beslist 2 januari.

Zie ook:
Dossier Zedenzaak Westkapelle


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michelle (20-12-2016 om 19:54)
Laat hem nog maar een paar jaar zitten. Die kinderen zijn voor hun leven beschadigd!