Weerbericht:
Perioden met zon en vooral morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drugs gevonden na inval woning Vlissingen

Toegevoegd: 20-12-2016, 15.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vanmorgen rond 07.00 uur een inval gedaan in een woning in Vlissingen. De bewoner is aangehouden en in de woning is drugs gevonden.

De politie heeft een tip gekregen dat er in een woning aan de Paul Krugerstraat drugs geproduceerd zou worden. Met deze informatie is een onderzoek gestart. Vanmorgen hebben agenten van het Flexteam, in samenwerking met agenten van het basisteam Walcheren, een inval gedaan in de betreffende woning. De 35-jarige bewoner, die nog lag te slapen en wakker schrok toen er agenten in de woning rondliepen, is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij later vandaag gehoord over de zaken die hem ten laste zijn gelegd.

In de woning is direct een huiszoeking gedaan. Tijdens die zoeking zijn verschillende hoeveelheden GHB, LSD, XTC en amfetaminen aangetroffen. Ook werden goederen in beslag genomen waarmee GHB gemaakt kan worden. De man is in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet is afgerond.

In het traject dat volgt op het aantreffen van drugs en druggerelateerde zaken in de woning gaat de gemeente Vlissingen bekijken of de woning voor een bepaalde periode gesloten kan gaan worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750