Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Grote hennepkwekerij ontdekt Sas van Gent

Toegevoegd: 21-12-2016, 16.09 uur
De hennepkwekerij is Sas van Gent.
De hennepkwekerij is Sas van Gent.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De politie trof woensdagmorgen in een pand aan de Gentsestraat in Sas van Gent een grote hennepkwekerij aan. Er zijn drie personen aangehouden.


De politie kwam de kwekerij rond 10.45 uur op het spoor na enkele tips. De plantage bestond uit zeker zevenhonderd hennepplanten. Ook werden resten van een of meerdere kweken aangetroffen. De politie arresteerde drie mannen, namelijk een 49-jarige inwoner uit Terneuzen; een 49-jarige man uit het Belgische Wachtebeke en een man (57) uit Sas van Gent. Zij zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De politie heeft na overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Er wordt onderzoek ingesteld of illegaal stroom werd afgetapt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (21-12-2016 om 19:18)
dat het goed floreert in sas was al bekend en wederom de bevestiging goed werk politie zeeland
Cookie-instellingen beheren