Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drugs gevonden na verkeersovertredingen

Toegevoegd: 22-12-2016, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur zagen surveillerende agenten een personenauto rijden over de President Rooseveltlaan en de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. De bestuurder van de auto maakte telkens verkeersovertredingen en de agenten besloten de bestuurder aan te spreken op zijn verkeersgedrag.

Bij het aanspreken van de bestuurder, een 27-jarige Vlissinger, zagen de agenten een joint in de auto liggen. Hierop vroegen de agenten of de man nog meer verdovende middelen bij zich had. Ze kregen een kleine hoeveelheid hennep overhandigd van de Vlissinger.

Het aantreffen van de drugs gaf de agenten de bevoegdheid om de auto waarin de man reed te doorzoeken op de aanwezigheid van nog meer drugs. Tijdens de doorzoeking van de auto troffen de politiemannen ook nog een kleine hoeveelheid heroïne aan.

De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij gehoord over het bezit van drugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (22-12-2016 om 14:27)
YES !!! Eindelijk x goede actie Politie.. Doe dat aub elke dag, er rijden er nog honderden van dat soort mannetjes hier rond en blowend achter stuur zitten ook nog.. Begin maar eens met controles van elke auto bij de coffeeshops !!! Mooi gedaan, ze voelen zichzelf allemaal onoverwinnelijk !