Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond Piet Heinstraat Goes

Toegevoegd: 22-12-2016, 20.01 uur
Het voorval aan de Piet Heinstraat in Goes. Het voorval aan de Piet Heinstraat in Goes.
Het voorval aan de Piet Heinstraat in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een fietsster is vanmiddag in de Piet Heinstraat in Goes gewond geraakt na een val.


Het voorval vond rond 14.40 uur plaats. De toedracht van de valpartij is nog onduidelijk. Mogelijk is de vrouw in botsing gekomen met een lijnbus.

Een rapid responder is ter plaatse geweest en heeft de vrouw onderzocht op letsel. De vrouw is vervolgens naar de huisartsenpost gebracht voor behandeling aan een hoofdwond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (26-12-2016 om 11:57)
Lastige situatie daar op die rotondes, voor een chauffeur te veel dingen om op te letten en fietsers die meestal nergens op letten. gelukkig liep dit goed af!
Pete (23-12-2016 om 10:50)
Gelukkih zijn beidde partijen in orde. Goes zou eens moeten kijken naar deze belachelijke situatie met die rotondes. Niks ten nadele van de fietsers en of voetgangera maar dat die mensen voorrang krijgen op deze veel te gevaarlijke rotondes is natuurlijk vragen om problemen. Sochtends als het donker is en mensen steken zonder kijken over omdat ze weten dat ze voorang hebben kan niet. Ook fietsers zonder verlichting zijn een doorn in het oog van de gemotoriseerde weggebruikers. Ook met 30 min kmh is het levensgevaarlijk en een vreselijk oponthoud. Daarom is het daar ook altijd druk terwijl het echt anders kan en moet. Sterkte voor beidde partijen.
Shaady, Alexander Abdel Nasser (22-12-2016 om 22:01)
Met dank aan de hulpverlener van het rode kruis die zeer adequaat heeft gehandeld waardoor de bloeding nagenoeg direct stopte, de vrouw maakte een val met haar wenkbrauw op de stoep, waarna een snee is ontstaan. Dit is gebeurd doordat de vrouw zich helaas bevond in de dodehoek van de buschauffeur. Al met al had de vrouw weinig direct zichtbaar letsel. De buschauffeur was echter wel geschrokken maar maakt het ook goed. (Ter aanvulling op de toedracht.)
Cookie-instellingen beheren