Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 362 km

Zwaargewonde op sleepboot Vlissingen

Toegevoegd: 23-12-2016, 12.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn vanmorgen in Vlissingen een gewonde man te hulp geschoten. De man raakte gewond door een ongeval op een sleepboot.


Het bedrijfsongeval vond rond 11.05 uur plaats op een sleepboot aan de Visserijkade. Mogelijk is er een kabel losgeschoten en heeft de man geraakt. Naast een ambulance was de brandweer ter plaatse om het slachtoffer van boord te tillen.

De gewonde is vervolgens per ambulance naar Arnemuiden gebracht. Hier stond een traumahelikopter klaar om het slachtoffer naar een ziekenhuis te brengen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (23-12-2016 om 19:15)
Ik heb de hulpverleners van een afstand ter plaatse zien komen, maar vraag me wel het volgende af: Waarom land de traumaheli in Arnemuiden? Dit gebeurd vaker, altijd op die exacte plek in Arnemuiden, is dit een nieuw protocol? In den landen zie en hoor je vaak dat ze ook daadwerkelijk bij het incident zelf ter plaatse komen, maar de laatste tijd hier in Zeeland (Walcheren en omgeving) niet, maar op die ene plek. Iemand hier een antwoord op? Verder wens ik het slachtoffer veel sterkte en uiteraard ook zijn achterban.
ad (23-12-2016 om 17:23)
STERKTE voor alle betrokkenen, zekers in deze tijd... Ik hoop dat alles goed komt met 't slachtoffer!!!!!
René (23-12-2016 om 15:53)
Hierbij stel ik nogmaals de volgende vraag (in de hoop dat hij nu wel wordt geplaatst). Waarom land die heli altijd bij M'burg of nu zelfs Arnemuiden ?? Er zijn nabij het ongeval genoeg landings mogelijkheden. Ditzelfde is ook gebeurd met o.a. een incident in Zoutelande. Toen lande hij bij M'burg. Wie kan mij wat wijzer maken.
Cookie-instellingen beheren