Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Felle brand in schuurtje Tholen

Toegevoegd: 24-12-2016, 00.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een schuurtje bij de volkstuinen in Tholen is vrijdagavond door een brand volledig verwoest. De brand ging gepaard met hoge vlammen.


Het vuur werd rond 20.15 uur ontdekt aan de Koningin Julianastraat. Bij de meldkamer kwamen meerdere meldingen binnen van een felle brand. De brandweer van Tholen werd dan ook met spoed op pad gestuurd.

Voordat de brandweer ter plaatse was waren er ook enkele klappen te horen. Mogelijk zijn er gasflessen ontploft. Tijdens het bestrijden van de brand zijn door de brandweer nog enkele gasflessen veilig gesteld. De brandweer had de brand snel onder controle.

Het is niet de eerste keer dat er in Tholen een schuurtje in vlammen op gaat. De brandweer rukte dit jaar en de voorgaande jaren al meerdere keren uit om een schuurtje te blussen. Hoogstwaarschijnlijk is brandstichting weer de oorzaak van de brand. De Koningin Julianastraat was tijdens de inzet afgesloten door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (24-12-2016 om 11:43)
Wat moet je in hemelsnaam met ( en zelfs meerdere ) gasflessen op een Volk tuinencomplex? En weer draait de Gemeenschap op voor de kosten.
Cookie-instellingen beheren