Verwarde man verspreidt beledigende brieven

Toegevoegd: 24-12-2016, 13.14 uur

Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft een 47-jarige man uit Biervliet aangehouden. Hij zou in Terneuzen verschillende belasterende en beledigende brieven hebben verspreid.

Bij verschillende inwoners, bedrijven en instellingen in Terneuzen zouden vanaf 22 december brieven zijn binnen gekomen. Allemaal met een beledigende en belasterende toon. Na onderzoek kon op vrijdag 23 december bij een bushalte aan de Alvarezlaan een verdachte worden aangehouden. De man had een tas vol met vergelijkbare brieven bij zich en maakte een verwarde indruk.

De politie heeft van een persoon die expliciet in de brieven genoemd werd aangifte opgenomen van belediging. De verdachte is na verhoor met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750