Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie mannen opgepakt na vechtpartij

Toegevoegd: 24-12-2016, 13.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft aan de Salvador Dalistraat in Vlissingen drie aangehouden. Ze waren betrokken bij een vechtpartij.


Agenten kwamen vrijdag rond 14.35 uur ter plaatse bij de vechtpartij. Een van de dienders zag de 41-jarige man de 20-jarige verdachte slaan. De agent wilde de 41-jarige man vervolgens aan houden, maar die ging er vandoor.

Omdat de man een taser bij zich zou hebben gebruikte de agent pepperspray. De verdachte vluchtte een woning in. De man overhandigde door een raam van het pand een stroomstootwapen en kwam vervolgens naar buiten. Daar is hij aangehouden. Ook de 20-jarige man is opgepakt.

Een andere man vond het nodig zich met de aanhouding te bemoeien en probeerde de 20-jarige verdachte te bevrijden uit een politieauto. Ook beledigde hij een van de dienders. Hierop is deze 28-jarige Vlissinger ook aangehouden voor belediging en het verstoren van de openbare orde. Het drietal is afgevoerd naar het politiebureau en gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren