Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 24-12-2016, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Op de Spuikomweg in Vlissingen is vanmorgen een fietser gewond geraakt na een botsing met een personenauto.


Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats ter hoogte van de Kenau Hasselaarstraat. Door nog onbekende oorzaak kwam de automobilist in botsing met de fietser. De fiets kwam onder de auto terecht. Het ambulancepersoneel heeft de gevallen fietser onderzocht, hij was gewond aan zijn arm maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgetild zodat de fiets er vanonder gehaald kon worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (27-12-2016 om 11:14)
@Marco, dus dat betekend dat automobilisten niet hoeven uit te kijken op de weg waar ze op rijden? Je zit toch in de auto je kop staat toch recht vooruit, het is een weggetje van 50/30km je zit in de binnenstad, hoe kan je zaken over het hoofd zien zoals een fietser??? De fietser hoort daar niet maar sta er versteld van dat mensen daarom begrip tonen voor de onoplettendheid van de bestuurder.
Marco (26-12-2016 om 14:54)
In dit geval ligt het totaal niet aan de automobilist of aan onduidelijkheden veroorzaakt door de wegbeheerder. Er loopt een speciaal aangelegd fietspad achterlangs de bioscoop. Als de fietser zich aan de regels had gehouden, was 'm niets overkomen op dat bewuste moment. D O M
P (26-12-2016 om 13:07)
@die twee, maakt toch niet uit, is een hele overzichtelijke weg, er gaat daar weleens een Duitser rechtdoor op de fiets, maar een beetje auto bestuurder anticipeerd hier op of ziet dit, maar dat je dit op klaarlichte dag voor elkaar krijgt als auto bestuurder is gewoon lomp. Zoiets gebeurt vaak als je bij jezelf denkt "oh hij is fout dus ik sjeez er even extra hard voorbij" heb gewoon wat meer respect in het verkeer voor elkaar en vooral voor fietsers en voetgangers, want dat is in Vlissingen een ware hel!!
Jeroen (26-12-2016 om 11:33)
De gemeente heeft het bord "verboden voor fietsers" omgedraaid en afgeplakt op deze plek. De fietser kon dus niet weten dat hij hier niet mocht rijden. Het is de fout van de gemeente!
Rene (26-12-2016 om 10:53)
je hebt daar als fietser niks te zoeken op de rijbaan. het is niet altijd de automobilist die fout is (meestal niet) laat de fietser eens zelf z'n verantwoording nemen.
Ja-Ja (26-12-2016 om 10:42)
Aan P. En wat doet die fietser daar op de weg??. Hoort op Fietspad te rijden. Of fiets U daar soms ook.??
Cookie-instellingen beheren