Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier aanhoudingen voor vechtpartij

Toegevoegd: 25-12-2016, 23.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie is op zoek naar twee mannen die bij een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt in Goes betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij. Ze zouden geduwd en geslagen zijn. Vier verdachten zijn in verband met deze zaak aangehouden.


De vechtpartij vond plaats op zondag rond 00.30 uur voor de discotheek. Er ontstond op straat een opstootje waarbij ook de portiers van de discotheek het moesten ontgelden. De vier mannen die bij dit opstootje betrokken waren gingen er vervolgens vandoor, maar konden elders in het centrum worden aangehouden. Het gaat om vier Poolse mannen van 20, 26, 28 en 39 jaar oud. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek.

De politie is op zoek naar twee mannen die tijdens het incident geduwd en geslagen zouden zijn. Ze zijn belangrijke getuigen, dan wel slachtoffers in deze zaak


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (26-12-2016 om 19:35)
Nederland is in mijn beleving ernstig ziek. Een land wat zijn grenzen niet behoorlijk bewaakt dat gaat naar de donder. Nederland gaat naar de donder in rap tempo. Laten we iedereen die ons land binnen wil vijf vragen stellen. Waar komt u vandaan? waar gaat u heen? wat is uw bagage? Wat is uw beroep en waar leeft u van? Geen of een verkeerd antwoord, dan direct omkeren en weg wezen. Houd het land schoon !!!!!!!!!!
chuckles (26-12-2016 om 11:32)
dat rotvolk zou je toch helemaal de t.. in willen trappen
freekje (26-12-2016 om 07:50)
Opvallend dat er word gezegd dat het om polen gaat. De over vertegenwoordigers van criminaliteit worden uit angst ook niet meer op afkomst genoemd!
Cookie-instellingen beheren