Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Reeks vernielingen Nieuwe Vlissingseweg

Toegevoegd: 26-12-2016, 14.37 uur
De voorruiten van twee auto's werden vernield.
De voorruiten van twee auto's werden vernield.
© Foto: Instagram / wijkagentmiddelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen zijn vannacht diverse vernielingen aangericht. Dat meldt de politie via Instagram.


In de straat werden de voorruiten van twee geparkeerde auto's volledig vernield. Ook werd met behulp van een verkeersbaken een ruit vernield bij het pand van een autorijschool.

De politie denkt dat de vernielingen rond 04.00 uur zijn gepleegd en zoekt getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.H. den HOLLANDER (26-12-2016 om 22:14)
Het wordt tijd voor camera's. aan de Nieuwe Vlissingseweg. En mochten de daders worden gepakt, naast de juridische afrekening jegens de maatschappij ook maar even meteen de afrekening met de slachtoffers regelen.
wim (26-12-2016 om 21:42)
Wat kan nu hiervoor de reden zijn geweest om een ander zijn eigendommen te vernielen ik hoop dat je toch gevonden kunnen worden en de schade te betalen en een flinke geld boete te krijgen voor zulke gemene streken.
Lafaards (26-12-2016 om 17:50)
Normale mensen liggen dan op hun bed.... lafaards die dit soort dingen doen.. Kom er dan de volgende dag eerlijk voor uit, dat je zwaar onder invloed was van drank en/of drugs...
Rene (26-12-2016 om 17:29)
Zo dan kunnen ze nu de dader(s) pakken met de camerabeelden die ze hebben. of toch niet ?
Cookie-instellingen beheren