Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt nog steeds slachtoffers mishandeling

Toegevoegd: 26-12-2016, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De vier Poolse mannen die in de nacht van zaterdag op zondag werden opgepakt na een opstootje in Goes zijn weer vrij. Ze blijven wel verdachten. De politie is nog steeds op zoek naar twee slachtoffers en eventuele andere getuigen.

De Polen zouden rond 00.30 uur boor een discotheek bij de Oude Vismarkt mensen hebben geduwd en geslagen. De vier gingen er na de vechtpartij vandoor maar konden later alsnog elders in het stadscentrum worden aangehouden. Ze zijn verhoord en inmiddels weer in vrijheid gesteld.

De politie is nog op zoek naar twee mannen die tijdens het incident geduwd en geslagen zouden zijn. "Ze zijn belangrijke getuigen, dan wel slachtoffers in deze zaak. We zijn bovendien op zoek naar mensen die de ruzie hebben gefilmd. Uit het rechercheonderzoek blijkt namelijk dat omstanders de mishandeling hebben gefilmd. De politie komt graag in contact komen met deze getuigen zodat we deze beelden mee kunnen nemen in het onderzoek", aldus een woordvoerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Cerbrus (27-12-2016 om 08:21)
Mischien eerst lezen en dan roepen ? Ze zoeken getuigen maar zoals gewoonlijk doet niemand wat. zonder beelden, getuigen en/of aangifte kan de politie ze niet vast houden altijd loopt iedereen te klagen maar doet men niets. waardoor de politie machteloos staat. en die hebben het vervolgens weer gedaan. lekker makkelijk !
Dirk (27-12-2016 om 07:02)
Wacht maar tot de verkiezingen , Onze tijd komt ..
Cerebrus (26-12-2016 om 21:53)
Dat tuig loopt gewoon weer over straat. De "rechtsspraak" is een lachertje geworden. En reken maar dat ze dat weten.
wim (26-12-2016 om 21:37)
Beste mensen meld je eigen a.u.b..b.dat ze daarvoor de verdiende straf krijgen