Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

A58 enige tijd dicht na flinke aanrijding

Toegevoegd: 26-12-2016, 23.47 uur
Foto 4 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijinstructeur (28-12-2016 om 13:24)
Reactie op PVan de D, Ik rijschool houder zou je graag uitnodigen een week mee te rijden in de lesauto. En daarna zal er zeker een andere reactie staan van U. Invoegen en uitvoegen worden wel degelijk als les gegeven en getoetst door cbr. Vel geen oordeel over zaken waar je niks van weet.
W. Eling (27-12-2016 om 17:18)
Ik ben het volledig met P van D eens. De invoegstroken in Nederland zijn lang, erg lang. En nog lukt het mensen niet om met een normale snelheid in te voegen. Er wordt maar verwacht als je op de snelweg rijdt, zodra iemand een knipperlicht aanzet, dat ze er tussen kunnen komen,
P van D (27-12-2016 om 10:11)
Ja helaas veranderd de rijstijl van mensen.. Ik merk rijscholen alleen maar geld willen verdienen en cbr en mensen extra snel slagen of via fout theorie scholen.. Ik als chauffeur zie sinds de jaren 2000 heel groot verschil op de weg.. Mensen kunnen niet meer invoegen dat word niet meer geleerd bij rijscholen, ze gaan met 18 jaar rustig bij de eerste stippellijn met 40 km de snelweg op en dan worden ze boos als de mensen op de snelweg niet uitwijken ??? Mensen remmen al op de snelweg voor ze op de uitvoegstrook zijn terwijl je pas mag remmen als je OP de uitvoegstrook zit !!! Mensen blowen onder het rijden en gebruiken massaal hun telefoon dat zie je gewoon.. Ongelukken worden alleen maar meer en erger, dat is de toekomst..
Cookie-instellingen beheren