Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later vandaag en morgen veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

A58 enige tijd dicht na flinke aanrijding

Toegevoegd: 26-12-2016, 23.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De A58 is op Tweede Kerstdag enige tijd volledig afgesloten geweest tussen Heinkenszand en Goes. Dat gebeurde vanwege een flinke aanrijding bij knooppunt De Poel in Goes.


Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) was er rond 21.55 uur sprake van een botsing tussen zes personenauto's en een vrachtwagen. Hierbij ontstond de nodige schade en enkele voertuigen moesten worden getakeld. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar het is onbekend of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt.

De brandweer van Goes kwam ter plekke om het wegdek te reinigen. In de tussentijd hadden de politie en Rijkswaterstaat een omleiding ingesteld. De weg was volledig dicht vanaf Heinkenszand. Rond 23.20 uur was de weg weer helemaal vrij. De omleiding kon toen worden ingetrokken.

Bij de afslag Heinkenszand ontstond overigens ook nog een tweede ongeluk. Dit gebeurde rond 22.40 uur. Ook voor dit ongeluk werd de ambulancedienst opgeroepen en ook bij deze aanrijding moesten voertuigen worden getakeld. De weg bleef wel gewoon open.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijinstructeur (28-12-2016 om 13:24)
Reactie op PVan de D, Ik rijschool houder zou je graag uitnodigen een week mee te rijden in de lesauto. En daarna zal er zeker een andere reactie staan van U. Invoegen en uitvoegen worden wel degelijk als les gegeven en getoetst door cbr. Vel geen oordeel over zaken waar je niks van weet.
W. Eling (27-12-2016 om 17:18)
Ik ben het volledig met P van D eens. De invoegstroken in Nederland zijn lang, erg lang. En nog lukt het mensen niet om met een normale snelheid in te voegen. Er wordt maar verwacht als je op de snelweg rijdt, zodra iemand een knipperlicht aanzet, dat ze er tussen kunnen komen,
P van D (27-12-2016 om 10:11)
Ja helaas veranderd de rijstijl van mensen.. Ik merk rijscholen alleen maar geld willen verdienen en cbr en mensen extra snel slagen of via fout theorie scholen.. Ik als chauffeur zie sinds de jaren 2000 heel groot verschil op de weg.. Mensen kunnen niet meer invoegen dat word niet meer geleerd bij rijscholen, ze gaan met 18 jaar rustig bij de eerste stippellijn met 40 km de snelweg op en dan worden ze boos als de mensen op de snelweg niet uitwijken ??? Mensen remmen al op de snelweg voor ze op de uitvoegstrook zijn terwijl je pas mag remmen als je OP de uitvoegstrook zit !!! Mensen blowen onder het rijden en gebruiken massaal hun telefoon dat zie je gewoon.. Ongelukken worden alleen maar meer en erger, dat is de toekomst..