Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 107 km

Toedracht fatale aanrijding nog onduidelijk

Toegevoegd: 27-12-2016, 11.34 uur - Update: 27-12-2016, 12.39 uur
Het slachtoffer werd aangereden door deze auto.
Het slachtoffer werd aangereden door deze auto.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Het is nog niet duidelijk wat de toedracht is van de fatale aanrijding vannacht in 's-Heerenhoek. De politie weet inmiddels wel vrijwel zeker wie het slachtoffer is.


Een 57-jarige 's-Gravenpolderse automobilist reed rond 04.00 uur op de Heinkenszandseweg (N667) een man aan. Hij stopte en zag dat het slachtoffer levenloos op het wegdek lag. De hulpdiensten werden gebeld maar die konden niets meer voor het slachtoffer doen, de man overleed ter plaatse.

Iets verderop werd een fiets onbeschadigd aangetroffen. De politie heeft van de bestuurder en de twee andere inzittenden van de auto een verklaring opgenomen. De toedracht van de aanrijding is echter nog niet geheel duidelijk. “Specialisten van het team Verkeer onderzoeken of aan dit ongeval een eerder feit vooraf is gegaan waardoor het slachtoffer mogelijk al op het wegdek lag”, aldus een woordvoerder van de politie.

Identiteit
Volgens de politie is het slachtoffer zeer waarschijnlijk een 27-jarige man. "Hij heeft familie in Zeeland en we hebben een bericht bij zijn broer aangezegd. De officiële confrontatie moet echter nog plaatsvinden", aldus de politie. De 57-jarige man en zijn twee inzittenden bleven ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (27-12-2016 om 12:30)
Vreselijk en droevig zo met kerst
Cookie-instellingen beheren