Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte opgepakt voor inbraak Terneuzen

Toegevoegd: 27-12-2016, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De politie heeft vanmiddag in een woning in Sas van Gent een man aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in Terneuzen.


De politie verspreidde eerder vandaag het kenteken van een scooter welke mogelijk is gebruikt bij enkele recente inbraken in Zeeuws-Vlaanderen. Bij de nu aangehouden 33-jarige man werd ook de bewuste scooter aangetroffen.

Het politie-onderzoek naar de inbraken loopt nog maar de man zit sowieso vast op verdenking van een recente woninginbraak in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (29-12-2016 om 01:44)
mooi werk dat hij gepakt is
Yeah (27-12-2016 om 15:38)
Good job, Beter dan op wiet-kwekertjes jagen. Inbraak is echt niet tof om mee te maken. Minder op kwekers jagen en meer op inbrekers etc. Krijgen ze misschien is wat respect terug.
Cor (27-12-2016 om 15:14)
Zou hij bezoek mogen ontvangen ? Ik heb nog een vraagje of hij kort geleden toevallig ook is langs geweest in de nacht en dat hij net niet binnen wilde komen.
Cookie-instellingen beheren