Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk Ten Ankerweg Tholen

Toegevoegd: 28-12-2016, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een verkeersongeval in Tholen is dinsdag aan het begin van de avond een fietsster lichtgewond geraakt.

Het slachtoffer reed volgens de politie rond 17.35 uur over de Ten Ankerweg en kwam hier bij een rotonde in botsing met een 59-jarige automobiliste uit Tholen.

De fietsster is volgens de politie behandeld door de ambulancedienst. Haar verwondingen leken op het eerste gezicht mee te vallen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-12-2016 om 07:29)
Een bekend gebeuren gezien op de rotonde de voorrang fout vele malen niet gegeven word aan het verkeer die voorrang hebben
anoniem (28-12-2016 om 21:46)
Het heeft nog lang geduurd dat er een aanrijding is gebeurd daar. Fietsers rijden altijd de rotonde op zonder de bestuurders voorrang te geven die er al op rijden. Kijk, ik keur het natuurlijk niet goed, maar je kan ze beter maar wel voor laten gaan, dan zelf voorrang nemen als autobestuurder.