Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Passagier bromfietser gewond bij botsing

Toegevoegd: 28-12-2016, 11.18 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Op de Gentsevaart in Kapellebrug is dinsdag aan het einde van de middag de passagier van een bromfietser gewond geraakt bij een aanrijding.

Een 23-jarige automobiliste uit Clinge verliet rond 16.45 uur met haar voertuig een bedrijfsterrein. Ze zag een bromfietser die naderde over een (brom)fietspad over het hoofd en een botsing was het gevolg. De bromfietser reed tegen het rechter portier van de auto.

De bromfietser zelf, een 19-jarige inwoner van Sint Jansteen, bleef ongedeerd maar zijn passagier raakte wel gewond. Hij is door de ambulancedienst onderzocht. Of hij ook daadwerkelijk naar het ziekenhuis is gebracht, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750