Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 332 km

Vlissinger mishandeld bij verkeersruzie

Toegevoegd: 28-12-2016, 11.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een Vlissinger is dinsdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij was mishandeld tijdens een verkeersruzie. Dat gebeurde in zijn woonplaats.


Het slachtoffer fietste rond 20.00 uur over de Langeleenweg. Hij kwam vanuit de richting van de Sloeweg en ging richting de wijk Bossenburgh. Op een gegeven moment haalde hij twee mannen in. Hierbij raakte hij één van de twee fietsers.

De mannen reageerden volgens het slachtoffer in eerste instantie met verbaal geweld. Dit mondde echter uit in een fikse mishandeling. “Het slachtoffer heeft verklaard dat hij meerdere klappen op het hoofd kreeg, in de berm viel en dat de mishandeling hierna nog verder doorging”, aldus een woordvoerder van de politie.

De daders vluchtten weg richting de wijk Papegaaienburg. Het slachtoffer werd ter plekke door de ambulancedienst onderzocht. Hij werd bebloed en met meerdere bulten voor nader onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft nog in de wijk naar de daders gezocht maar deze werden niet meer aangetroffen.

Van de twee is het volgende signalement beschikbaar: Dader 1 was blank en had een normaal postuur maar was lang van stuk. Hij was brildragend, droeg een zwarte jas met een grote capuchon en verplaatste zich op een opa-fiets. Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een blanke huidskleur en een normaal postuur had. De leeftijd van de twee is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marrie (30-12-2016 om 10:31)
Wat een hoop intolerantie weer hier. Wat voor wereld maken we ervan met z'n allen. Het scenario dat een van de twee fietsers misschien plotseling een beweging naar links maakte en de derde hem niet meer ontwijken kon. Waren ze aan het bellen, appen? Ik lees in het artikel veel te weinig informatie om een schuldige aan te kunnen wijzen. Bijna niets dan ondoordachte intolerante reacties hier.
P (29-12-2016 om 12:44)
@Robin, ik had van de week een fietser die van het fietspad de autoweg opkwam hij zag mij aankomen maar besloot toch er voor te springen en toen was ik naast hem, en moest ik afslaan maar dat kon niet want meneer blokkeerde mij, en ging tegen mij tekeer dat hij recht had en dit en dat en wijzen dat ik gek was, let wel ik reed alleen daar zoals het was toegestaan zonder toeteren of zelf wat te zeggen. Doe je dit in de avond in een wijk als bossenburg en je rijd iemand aan, en je gaat zelf klagen or opmerkingen maken, dan ben je lomp en speel je met vuur. Begrijp me niet verkeerd dat ik fysiek geweld toejuich. Maar het is 1 kant van het verhaal.
Robin (28-12-2016 om 22:45)
Dus P... als je een ongeluk veroorzaakt, dan moet je maar accepteren dat het gevolg een mishandeling is??? Dat is pas lomp! Maar goed...ik ben er niet bij geweest en ik weet ook niet hoe die beste fietser zich gedragen heeft. Misschien is hij wel begonnen met vechten, wie zal het zeggen. En dan kan je klappen terug verwachten. Maar zoals jij het zegt P... klopt ook niet. We moeten met z'n allen eens wat toleranter zijn en niet gelijk er op los slaan als er iets gebeurd wat je niet aanstaat. @Winnie Ik hoop dat jij een bekende bent van die twee daders van de mishandeling en dat jij dus precies weet wat er gebeurd is, want anders heb ik medelijden met je.
Vlissinger (28-12-2016 om 22:07)
ja mensen ik zeg het hier al vaker, een echte Vlissinger doet dit niet, typisch geval van teveel testosteron zou ik zeggen.
Johan (28-12-2016 om 20:34)
zoals ik nu weer dit lees heb ik dit meegemaakt vrij dag 23 december 2016 toen ik van middelburg kwam met de scooter over de arnebrug ter hoogte van het boerenerf reden ook een man en vrouw naast elkaar op de fiets toerde de fietsers gingen niet op zij toen ik passeerde werd ik geduwd ik viel met de scooter die persoon die mij hielp scooter overeind te halen werd ook ook kwaad op mij terwijl hij mij duidelijk duwde ik bleef rustig zo voor kwam ik een verkeersruzie met slechte afloop dus zo zie je maar dat ik toch niet de enigste ben met dit conflict in het verkeer
anczeeuw (28-12-2016 om 20:25)
Ongelooflijk sommige reacties. Alsof het normaal is dat je iemand totalloss schopt. Al zou hij ze aangeraakt dan doe je dat nog niet. De vilg3nde keer is het misschien je vrouw, dochter of zoon die een verkeerde i schatting maakt. Kijken of jullie dan nog reageren dat het normaal is dat je klappen krijgt.
Cookie-instellingen beheren