Vlissingers slapen elders na felle schuurbrand

Toegevoegd: 29-12-2016, 03.24 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen is vannacht een schuurtje door brand verwoest. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

De brand werd rond tien voor twee ontdekt en woedde achter een woning. Er werd al snel opgeschaald naar middelbrand. In eerste instantie leek het erop dat de brand via een aanbouw was overgeslagen naar de woning maar uiteindelijk bleek dat het huis alleen vol rook was komen te staan. De schuur en de aanbouw liepen wel schade op.

De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker en kon rond 02.20 uur het sein 'brand meester' geven. Er moest toen nog wel worden nageblust. De bewoners van het pand zullen de nacht elders moeten doorbrengen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Er is niemand gewond geraakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750